ערכה עצמית להכנת סושי
מפתיעים אתכם בכל פעם מחדש ...
ערכה להכנת סושי , מהיום בתוך 2-3 דקות יש לכם סושי מוכן !
פטנט חדש בישראל המאפשר הכנת סושי בצורות מיוחדות ללא צורך בידע קודם .
הערכה הכוללת את הכלים הנחוצים להכנת סושי, החל משלב הכנת האורז ועד לשלב ההגשה.
הפטנט שעומד מאחורי הערכה הוא התבניות שבעזרתן ניתן להכין סושי ללא צורך בידע קודם או הכשרה כלשהי. בנוסף מאפשרת הערכה הכנת סושי בצורות מקוריות: משולש, לב, ריבוע, מלבן והעיגול המסורתי.
תכולת הערכה: הערכה מכילה 11 פריטים שונים המשמשים להכנת 5 צורות סושי מיוחדות.
השימוש בערכה פשוט וקל – הכנת הסושי פשוטה ומהירה מהשימוש במחצלת.
השימוש בערכה אינו מלכלך ומשאיר את אזור ההכנה נקי.
הכנה אסתטית של הסושי - אין צורך לגעת באורז בידיים.
הערכה ארוזה במארז נאה ומתאימה גם כמתנה מקורית לחובבי הסושי ו\או בישול.
הוראות הכנה:
1. בוחרים את התבנית הרצויה
2. ממקמים את האצה בתוך התבנית ומוסיפים אורז סושי לתוך האצה שבתבנית עד מחצית הגובה
3. נעזרים במרית על מנת ליצור שקע במרכז האורז
4. ממלאים את השקע בתוספות האהובות עליך ומכסים את התוספות בעזרת מילוי התבנית באורז
5. עוטפים את האורז בעזרת שארית האצה ולוחצים בעזרת הסוגר המתאים על מנת להדק את האצה על האורז.
(טיפ: מומלץ להרטיב מעט מאוד את קצה האצה לסגירה טובה יותר של האצה).
6. חותכים את הסושי בעזרת הסכין בשקעים המיועדים לכך.
(טיפ: להרטיב מעט את הסכין).
7. מוציאים את התבנית (משתמשים בסוגר המתאים על מנת לדחוף את הסושי כלפי מטה)
8. הסושי מוכן !